Preview Mode Links will not work in preview mode

Radio NBRO

Dec 24, 2022

2022 går på hæld, så vi evaluerer i fællesskab på et meget begivenhedsrigt år; denne gang med yderst kyndig hjælp fra tv-kommentator og eliteløber Simone Glad og vores allesammens evighedsmaskine Brian Arreborg bedre kendt som Peanutbutterministeren.


Dec 8, 2022

Det halve NBRO var på tur til Valencia for at løbe marathon og drikke rødvin. Vi havde selvfølgelig sendt et par rapportere ud i felten, og det er blevet til cirka en times lyd med høj stemning, PR-begravelser, en dopingskandale og solide planer. 


Nov 21, 2022

Vi switcher formatet lidt op! Frem over vil vi have de klassiske episoder som I kender med hele holdet, kaldet Magasiner, og dertil have Klubhuset: episoder med højere frekvens og en mere fri samtale om hvad der foregår i NBRO for tiden. Om muligt endnu mere uformelt. 

Vi starter ud med Bamse og Dollar, som har besøg...


Oct 19, 2022

Landets 3. hurtigste kvinde på halvmarathon nogensinde, Nanna Bové fra Sparta, gæster Studio One og fortæller om sit fantomløb til CPH Half og om den endnu mere respektaftvingende optakt til efterfesten. Endvidere drøftes hashtagget #InFriisWeTrust, før redaktionen planlægger, hvordan de kan toppe...


Sep 23, 2022

Redaktionen teamer op med de gæve gutter fra Sidelinjen i timerne efter CPH Half til en løbsevaluering og en ordentlig omgang banter over en spand drinks, inden turen går til ZOO Bar